Get Adobe Flash player

Articole

Conferinta PLDM Soroca

User Rating:  / 2

Au vorbit despre realizări și au trasat noi proiecte de viitor. Partidul Liberal Democrat din Moldova, organizația teritorială Soroca, a desfășurat o conferință la nivel local. Deși spun că este loc de mai bine, reprezentații partidului sunt totuși, satisfăcuți de succesele obținute.


{jacomment on}

Ședința extraordinara a consiliului local Soroca.

User Rating:  / 2

Tradițional, odată în lună, aleșii locali se convoacă într-o ședință extraordinară. Ordinea de zi a ședinței de astăzi a cuprins 21 de întrebări, despre care aflați încontinuare.


{jacomment on}

”Sfîntului Dumitru” sarbatorit la Soroca

User Rating:  / 1

Tradiții dar și obiceiurile sărbătorii ”Sfîntului Dumitru” au fost auzite la seminarul organizat de secția cultură cu conducătorii colectivelor artistice din oraș și raion. Astăzi de ”Sfîntul Dumitru” este sărbătorit hramul în cartierului Bujărăuca și F-cii de Tricotaje din Soroca.


{jacomment on}

Unica bătălie a lui Ștefan cel Mare și Sfânt dusa intre Prut și Nistru.

User Rating:  / 1

Sate frumoase cu oameni gospodari și cu istorii deosebite, așa pot fi numite majoritatea satelor din țara noastră. Excepție nu face nici, localitatea Lipnic, din raionul Ocnița. Echipa noastră de filmare a mers în această localitate pentru ai afla istoria legată de Stefan cel Mare și Sfînt.


{jacomment on}

Vizitatorii

Avem 62 vizitatori și niciun membru online