Get Adobe Flash player

Articole

Ansamblul de dans "Black Diamand"

User Rating:  / 1

Orașul Soroca are cei mai talentați tineri care iubesc să cînte, să croșeteze, să scrie poezii și bineînțeles să danseze. Astăzi vă vom prezenta un nou colectiv de dans. De ce zic că-i nou? Pentru că și-a început activitatea cu un an în urmă și pentru că participă pentru prima data la emisiune. Este vorba de ansamblul de dans Black Diamand, condus de Corina Baran

{jacomment on}

Ansamblul de dans "Prestige"

User Rating:  / 7

"Dansatorii sunt instrumente, un fel de pian, la care interpreteză coreograful",- asa spunea George Balachine,unul dintre cei mai importanți coregrafi ai secolului 20. Astăzi vom urmări "poezia" piciorului, a talentaților dansatori din ansamblul Prestige, condus de Mihai Țapu și Oxana Vrîncean. Ca și de alte ori ei ne-au pregătit cele mai frumoase dansuri. Iar emisiunea o va deschide cei mai frumoși și mai bravi din ei.

{jacomment on}

Colectivul de dans "Prestige".

User Rating:  / 10

{jacomment on}

Invitații emisiunii este colectivul de dans, "Prestige", care participă pentru prima dată , condus de Mihai Țapu și Oxana Vrîncean. Dansatorii știu să îmbine utilul cu placutul, dansul pentru ei nu înseamnă numai o artă ci și un sport sănătos.


Formatia Elegans, conducator lucia Zabrian.

User Rating:  / 8

{jacomment on}

Dansul este un poem în care fiecare mişcare este un cuvânt. Şi de acest lucru ne vom convinge astăzi. Rămîneţi alături de emisiunea În iureşul dansului.


Vizitatorii

Avem 54 vizitatori și niciun membru online