Get Adobe Flash player

Articole

Alegerea modului de încălzire.

User Rating:  / 2
{jacomment on}

Într-o casă avem nevoie de finisaje, pordoseli, ferestre, uși, dar și o sursă de căldură. O casă se poate încălzi prin mai multe modalitați, iar alegerea celui mai economic sistem de încalzire este preocuparea numărul unu a majorității proprietarilor. Alegerea modului de încălzire se face în funcţie de situaţia economică şi purtătorul de energie care poate fi ales.


Baia

User Rating:  / 1
{jacomment on}

 

Împărţind pe ore unele activităţi din viaţa noastră atunci aflăm că într-o viaţă, un om petrece 7 ani în baie. Fiecare zi începe în baie și dacă am număra zilnic cît de des intrăm în această cameră, atunci ne dăm seama că baia este una dintre cele mai importante camere din casă. Amenajarea camerei de baie este o sarcină migăloasă. Trei principii se cer a fi respectate – stilul,funcţionalitatea și echilibrul ecologic.


Podeaua.

User Rating:  / 1
{jacomment on}

Vă doriţi o podea rece vara şi iarna caldă? Noi am căutat cele mai optime soluţii pentru casa ta si vă peopunem o vizionare plăcută.


Acoperisul Casei

User Rating:  / 2
{jacomment on}

Alegerea materialelor de acoperire a casei este un lucru responsabil, un acoperiş bun trebuie să fie sigur şi durabil. Dar prin urmare, acoperișul trebuie să se potrivească și ţinutei construcției, respectând atât culoarea,cât și stilul architectonic al acesteia.


Gratarul - vedeta odihnei de vara.

User Rating:  / 1
{jacomment on}

Vă duce gîndul spre odihnă? Organizaţi-o chiar în curtea casei dumneavoastră. Noi vă ajutăm să descoperiţi tainele vedetei grădinii de vară - Grătarul! Vă aşteaptă şi alte surprize.


Vizitatorii

Avem 94 vizitatori și un membru online