Get Adobe Flash player

Articole

"Dialog Deschis", decembrie 2018. Protagonist, Ghenadie Muntean. presedintele raionului Soroca (2)

User Rating:  / 0

Activitatea Consiliul Raional în anul 2018, realizări și restanțe. Cu ce buget va intra raionul Soroca în Noul An 2019 ? Ce proiecte importantante vor fi implementate și când se va rezolva problema stației de epurare? Aceste și alte întrebări la „Dialog Deschis” cu președintele raionului, Ghenadie Muntean.

"Dialog Deschis", decembrie 2018. Protagonist, primarul municipiului Soroca, Victor Sau.

User Rating:  / 0

Cum a fost anul 2018 pentru primărie și Consiliul Municipal Soroca? De ce nu a fost votat bugetul pentru 2019 și de ce a ales Victor Său să candideze la funcția de deputat din partea democraților, aflați chiar de la primarul municipiului într-un „Dialog Deschis”

"Dialog Deschis", iulie 2018. Protagonist, Ghenadie Muntean. presedintele raionului Soroca

User Rating:  / 0

Cănd va avea Soroca un pod peste Nistru? Cum sunt pregătite instituțiile de învățământ pentru noul an de studii, proiecte noi și probleme mai vechi nerezolvate și din ce surse a fost procurat automobilul de serviciu al președintelului raionului. La aceste și alte întrebări găsiți răspuns în emisiunea „Dialog Deschis” cu participarea președintelui raionului Soroca, Ghenadie Muntean.

"Dialog Deschis", iulie 2018. Protagonist, Victor Sau, primarul or. Soroca

User Rating:  / 0

Va avea Soroca sau nu o stație de epurare? Cum se cheltuie banii din bugetul primăriei? De ce Soroca ar putea să rămână fără apă potabilă? Aflați în emisiunea„Dialog Deschis” chiar de la primarul municipiului Soroca, Victor Său.

Vizitatorii

Avem 62 vizitatori și niciun membru online