Get Adobe Flash player

Maia Sandu: La Bruxelles este destul de clar jocul pe care îl face Plahotniuc cu Dodon

User Rating
PoorBest 

Maia Sandu: La Bruxelles este destul de clar jocul pe care îl face Plahotniuc cu Dodon

(video) Maia Sandu: La Bruxelles este destul de clar jocul pe care îl face Plahotniuc cu DodonEuropenii cunosc care este adevărata situație în Republica Moldova. Mai mult, Bruxelles-ul înțelege jocul comun pe care îl face Plahotniuc și Dodon. 

Declarația aparține liderului Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu și a fost făcută în cadrul emisiunii ÎnProfunzime. 

„La Bruxelles se înțelege foarte clar care este situația din Republica Moldova. Este înțeles foarte bine jocul pe care îl face Plahotniuc cu Dodon. Acolo, oamenilor le este foarte clar că Dodon a fost ajutat de Plahotniuc să vină în această funcție, fiindcă astfel este mai ușor de mimat acest joc”, spune liderul PAS, Maia Sandu.

Liderul PAS spune că banii alocați de UE pentru Moldova nu sunt nici pe departe o remunerare pentru meritele autorităților de la Chișinău, ci un ajutor pentru aomenii de aici. 

„Banii care au venit acum din Uniunea Europeană sunt resursele minime pe care Uniunea Europeană le aloca ca în această țară să nu se ajungă la neplăți a salariilor și pensiilor. Dar nicidecum nu este vorba de un sprijin. Este un sprijin minim pentru a asigura o anumită stabilitate”, a adăugat Maia Sandu.

Mai mult, Maia Sandu spune că Dodon nu-și dorește să lupte cu corupția deoarece chiar el face parte din acest fenomen.

 

„Igor Dodon nu-și dorește să lupte cu Plahotniuc, cu corupția, el luptă cu Acordul de Asociere, cum să lupte cu corupția, dacă el singur este parte a acesteia”, conchide liderul PAS. 

SURSA: http://www.unimedia.info

 

Vizitatorii

We have 52 guests and no members online