Get Adobe Flash player

Fiodor Ghelici: Socialiștii îl victimizează pe Igor Dodon

User Rating:  / 0
PoorBest 

 

 

 

Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești „Moldova mea”, susține că socialiștii invocă accidentul rutier în care a fost implicat cortegiul prezidențial pentru a-l victimiza pe Igor Dodon.

Într-o conferință de presă la IPN, activistul a spus că printre versiunile răspândite în unele raioane ale țării de către socialiști este faptul că a fost, de fapt, un atentat la viața președintelui, pus la cale de oligarhi, în frunte cu Vlad Plahotniuc.

O altă versiune este că a fost un atentat organizat de americani, europenii sau românii, pentru că Igor Dodon are o relație de prietenie cu președintele rus, Vladimir Putin.

Încă o ipoteză avansată este că ar fi implicați bandiții islamiști, după expulzarea cetățenilor turci din Moldova. Activistul consideră că toate aceste versiuni sunt mincinoase și manipulatorii.

Fiodor Ghelici este nedumerit de ce președintele țării le permite membrilor Partidului Socialiștilor să speculeze pe seama unei nenorociri, în care viața sa, a mamei și a fiului său au fost în pericol.

Fiodor Ghelici a sugerat, de asemenea, că de vină pentru accident ar fi și cortegiul prezidențial, care mereu se deplasează cu viteză mare. Oamenii se întreabă și de ce președintele,  în zi de odihnă, circulă cu escorta prezidențială și cu paza de stat, și de ce în automobil erau membri ai familiei.

Fiodor Ghelici a făcut apel către mass-media să nu fie complice al politicienilor manipulatori, iar președintelui – să se fie deschis către popor și grijile acestuia.


 

Vizitatorii

Avem 60 vizitatori și niciun membru online