Get Adobe Flash player

Cuvint si Suflet

Sfinţii, model de viaţă creştină...

User Rating
{jacomment on}

Sfintii mijlocesc şi se roaga pentru noi în faţa lui Dumnezeu, iar prin viaţa şi portul lor au devenit exemple pentru creştini. Minunat este Dumnezeu întru Sfinţii lui...De ce creştinii trebuie să-i urmeze pe Sfinţi, aflăm astăzi de la preotul Ştefan Călugăru , cleric în biserica „Adormirea Maicii Domunului ” din or. Soroca


Pecetluirea

User Rating
{jacomment on}

Vremurile grele pentru adevărații creștini s-au apropiat. Pecetluirea a început... . Protoiereul Ioan Grigoraș, parohul bisericii din satul Cotova, raionul Drochia ne îndeamnă să fim tari în credință și să nu ne amăgim.


Pasapoartele biometrice - un semn apocaliptic.

User Rating
{jacomment on}

Pașapoartele biometrice și 666, pericol sau nu? Răspunsul îl aflăm de la preotul Ioan Grigoraș, parohul bisericii din s. Cotova, r-nul Drochia.


Stapinirea patimilor.

User Rating
{jacomment on}{jacomment on}

De ce îngăduie Dumnezeu răul și suferința în lume? De ce lucrurile nu se întâmplă așa cum și le dorește omul? De ce ne stăpânesc patimile și de ce nu suntem mulțumiți de cele pe care le primim? Protoiereul Andrei Seredenco, parohul bisericii din cartierul Soroca Nouă vine să ne dea răspunsul la aceste întrebări.


Preotul Mihail Milea, de la Buzău.

User Rating

Get Adobe Flash player

 

Preotul Mihail Milea, de la Buzău, la emisiunea Cuvânt şi Suflet: „Repubilca Moldova ar trebui să evite adoptarea legii antidiscriminare, iar creştinii să se întrărească în credinţă şi rugăciune... ”


Vizitatorii

We have 127 guests and no members online