Get Adobe Flash player

Cuvint si Suflet

Visurile şi vedeniile. Ştefan Bulgaru cleric în biserica din s. Vădeni.

User Rating:  / 0

Omul din zilele noaste este tot mai atras de ceea ce înseamnă ieşire din firesc,caută miracolul minunea, extraordinarul.Fiind preocupat de tot ceea ce este altceva decît cotidianul omul contemporan este tot mai atras de experimentele suprafireşti. Adesea se întreabă dacă trebiue să creadă în visuri dacă sunt ele de la Dumnezeu. Răspunsul la aceste şi alte întrebări ce ţin de visuri şi vedenii vom afla de la preotul Ştefan Bulgaru, cleric în biserica din satul Vădeni

Superstitii cu care s-au obişnuit poporul nostru

User Rating:  / 0

 

Superstiţiile reprezintă unul din cele mai des întâlnite tipuri de credinţe populare cu care s-au obişnuit poporul nostru. Chiar dacă majoritatea creştinilor frecventează astăzi slujbele Bisericii, se roagă zilnic acasă, aprinzând lumânări în faţa sfintelor icoane, în acelaşi timp foarte mulţi cred şi în unele „semne" care le-ar prevesti ghinioane sau succese şi care nu au nimic comun cu credinţa creştină.

Ce ne spune biserica despre superstitii aflam de la preotul Igor Cotofana, parohul bisericii din satul Septelici,r-nul Soroca.

 

Vizitatorii

Avem 64 vizitatori și niciun membru online