Get Adobe Flash player

“Casa ta – stil, rafinament şi confort”

Emisiunea “Casa ta – stil, rafinament şi confort” este elaborată cu susţinerea Fundaţiei Est-Europene, o emisiune, care vine în ajutorul celor ce doresc să construiască sau să repare locuinţele, oficiile sau alte edificii.

“Casa ta-stil,rafinament şi confort” corespunde necesităţilor actuale ale populaţiei. Emisiunea se adresează în primul rînd oamenilor practici, care sunt interesaţi de îmbunătaţirea condiţiilor de trai, se ocupa de renovarea locuinţelor, amenajarea şi construirea cu forţele proprii, fiind ajutaţi de specialişti din diferite domenii ale construcţiei - parteneri ai proiectului.

E important că emisiunea are scopul de a susţine producătorii si furnizorii autohtoni de produse şi servicii din domeniul construcţiei şi reparaţiei, aducînd la cunoştinţa a mii de telespectatori despre ofertele existente pe piaţa locală.

Se ştie că multe dintre problemele apărute în cadrul unor lucrări de amenajare au drept cauză lipsa de comunicare dintre beneficiari si cei care prestează servicii. Din cauza faptului că oamenii de rînd nu au cunoştinte de specialitate, de cele mai multe ori se simt nesiguri.

Emisiunea “Casa ta – stil, rafinament şi confort” va sprijini deopotrivă populaţia, cît şi întreprinderile, ajutîndu-i să găsească un limbaj comun. Dat fiind faptul că sunt foarte puţini cei care recurg direct la serviciile stilistilor, programul va ramîne un partener de încredere pentru telespectatorii care sunt curioşi sau intenţionează de a construi, renova sau amenaja locuinţa proprie. Prin intermediul televiziunii telespectatorii vor putea consulta specialiştii în domeniu. Vor fi găsite soluţii şi răspunsuri la diverse întrebări. Telespectatorii au posibilitatea de a participa la diferite concursuri initiate de partenerii de proiect,de a colabora oricind cu privire la emisiune, prin intermediul forumului de pe adresa www.sortv.md.

”Casa Ta” ofera o jumatate de ora de informatii utile despre ce si cum se poate face ca locuintele noastre să devină lăcaşuri confortabile, moderne şi stilate.

Ludmila Talmazan-

prezentatorul emisiunii “Casa ta-stil,rafinament si confort”


 

Vizitatorii

Avem 55 vizitatori și niciun membru online