Get Adobe Flash player

LA SOROCA CAMPANIA DE VERIFICARE A TEHNICII AGRICOLE ESTE ÎN TOI

User Rating:  / 0

Agricultorii din Soroca, se pregătesc pentru campania de primăvară. Tehnica agricolă este verificată de inspectori, astfel încât muncitorii să nu întâlnească probleme în timpul lucrărilor agricole. Mecanizatorii acum fac ultimele verificări ale tehnicii agricole, asta după ce în timpul iernii le-au pregătit pentru ieșirea în câmp.

Unii muncitori spun că acum au tehnică agricolă nouă şi performantă, care nu necesită multe reparaţii.Potrivit specialiștilor pentru a ajunge pe terenurile agricole, ultilajele, dar şi conducatorii lor trebuie să îndeplinească toate normele.Verificarea tehnică a utilajelor agricole din raionul Soroca va dura până în luna aprilie.

ÎN SOROCA AU LOC LUCRĂRI DE PLOMBARE A STRĂZILOR

User Rating:  / 0

În municipiul Soroca s-a dat start lucrărilor de plombare a străzilor. Astfel, pe mai multe drumuri din oraș au loc lucrări de reparație.

Potrivit șefului secției amenajare și înverzire a orașului, Alexei Patrașcu, lucrările de plombare a străzilor au fost initiate mai degrabă. Lucrările vor continua și pe alte străzi, care au neviue de întreținere din oraș.

POLIȚIA APELEAZĂ LA AJUTORUL CETĂȚENILOR PENTRU DEPISTAREA INFRACTORILOR

User Rating:  / 0

Inspectoratul de Poliție Soroca, apelează la ajutorul cetățenilor pentru depistareaa doi infractori care au săvârșit atacut tîlhăresc ce a avut loc la data de 27 februarie în orașul Soroca. Este vorba despre doi tineri de 25-26 de ani, care în acea zi în jurul orei 18.00 l-au lovit cu un obiect dur în regiunea capului pe locuitor al mun.Soroca, propriectarul unei case de schimb valutar, deposedîndu-l de geantă, în care se aflau 50000 lei și un carnet în care se aflau înscrierile cu datorii de la clienți. Potrivit poliției, victima ar fi efectuat 4 împușcături din arma pe care o deține legal, iar ulterior bănuiții s-au deplasat în direcția sectorului Bujărăuca.

Primul – înălţimea 1.76 m., vorbitor de limba română, corpolenţa slabă, nebărbierit purta scurtă roșie combinată cu albastru, pantaloni sportivi cu linii albe, adidași suri. Al doilea - înălţimea 1.76 m., corpolenţa slabă, scurtă întunecată cu glugă, pantaloni întunecați, căciulă întunecată. Din descrierile părții vătămate, s-a întocmit ,,portretul-robot" al unuia din suspecți.

ȘI-A DESCOPERIT CASA VANDALIZATĂ

User Rating:  / 0

Și-a descoperit casa vandalizată. Un locuitor al orașului Soroca susține că acum mai bine de două săptămâni, a observat în geamurile casei pe care o deține, dar în care nu locuiește la moment, mai multe găuri. Bărbatul spune că cineva ar fi tras dintr-o armă în mai multe geamuri dar și în ușa laterală.

Potrivit ofițerului de presă a IP Soroca, Svetlana Talpă, cazul este în gestiunea ofițerului de sector. Pînă la moment circumstanțele se stabilesc și nu se cunoaște exact dacă este vorba de careva împușcături, iar polițiștii urmează să se stabilească proveniența găurilor din geamuri.

CĂRUȚAȘII ȘI CONDUCĂTORII MOTOCULTOARELOR INSTRUIȚI DE POLIȚIȘTI

User Rating:  / 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare în comun cu angajați ai Inspectoratului de Poliție Soroca au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse din cauza neechipării corespunzătoare a conducătorilor de vehicule cu tractiune animalã şi a motocultoarelor.

Acţiunea s-a desfăşurat în satul Bădiceni din raionul Soroca. Aici polițiștii au adresat recomandări cu privire la comportamentul pe care conducătorii acestor mijloace de transport trebuie să îl aibă în deplasarea pe drumurile publice, pentru a nu fi un pericol pentru ei înşişi, precum şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Totodată cei prezenți au fost informați despre modul de deplasare, capacitatea încărcăturii, echiparea mijloacelor de transport cu elemente reflectorizante și amenzi.

Vizitatorii

Avem 62 vizitatori și niciun membru online