Get Adobe Flash player

Nenorocire într-o familie din satul Zaim, raionul Căușeni

User Rating

Nenorocire într-o familie din satul Zaim raionul Căușeni în seara zilei de 20 februarie casa acestora a luat foc.Potrivit stăpînilor flăcările ar fi izbucnit de la un cablu electric care unește pilonul de elecricitate cu locuința. Totul s-a întîmplat în jurul orelor 20 seara cînd femeia care locuiește împreună cu tatăl său a auzit o bubuitură, iar cînd a ieșit afară acoperișul casei era în flăcări. Acesta povestește că focul ar fi izbucnit brusc și ar fi pornit de la un fir electric care balansa după ce electricienii au fost chemați de mai multe ori să instaleze un pilon electric, pe care așa și nu l-au instalat. Stăpînii casei învinuiesc compania de elctricitate că ar fi unit cablurile electrice de un băț de lemn, iar cablurile neizolate ae fi dat un scurt circuit . Acoperișul casei a fost distrus în totalitate, iar podul care a fost umplut cu apă stă gata gata să cadă.Acum oamenii cer ajutorul localnicilor pentru a-și puitea repara locuința.

Drochia POM DE CRACIUN, VAZUT LA O DISTANTA DE 15 KM

User Rating

Cel mai înalt brad din lume a fost de regăsit într-un oraș din Japonia, iar cel mai înalt brad din orașul Drochia este de regăsit pe această clădire cu nouă nivele. Pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă acesta a bucurat ochii drochienilor, cât și a locuitorilor din raionul Drochia. Împreună cu prietenii și vecinii, domnul Andrian a instalat bradul înaintea sărbătorilor de iarnă. Circa 150 de metri de luminițe multicolore atrăgeau privirile trecătorilor pe acoperișul clădirii.

.

Celula de Criza la Causeni

User Rating

S-a abătut iarna vijelioasă în sud-estul ţării, unde joi a nins zdravăn şi a bătut viscolul. Problemele cele mai mari au fost pe drumurile naţionale care leagă Raionul Căușeni de Anenii Noi și Chișinău.Maşinile mai mari de 7,5 tone au fost trase pe dreapta ca să facă loc utilajelor de deszăpezire. Din cauza gheţii, s-au rupt copaci şi fire de curent electric, astfel că majoritatea celor peste 40 de localități din raionul Căușeni au rămas în beznă.

.

Sedinta de urgenta la primarie in privinta maidanezil

User Rating

Câinii vagabonzi din orașul Căușeni se pare că au băgat frica nu doar în copii dar și în maturii orașului Căușeni. Această femeie care locuiește de o viață în centrul orașului Căușeni. Aceasta afirmă că haitele de cîini au atacat-o de cîteva ori, iar ultima data mai nu i-a sfîșiat un picior. Femeia spune că patrupezii se repăd la orice trecător, iar cel mai mare pericol este pentru copii…sincron… Și acest bărbat spune că a avut de suferit cerînd cît mai multă implicare din partea primăriei, el spune că și oamenii sunt gata să contribuie doar ca problema să fie rezolvată

.

Vizitatorii

We have 78 guests and no members online